DESIGN BÚTOROK

Az olasz bútordizájn meghatározó az európai lakáskultúrában ezért választottuk Galimberti és Sormani márkák képviseletét üzletünkben. A Galimberti elegáns gazdagságával és kidolgozottságával biztosan elkápráztatja a klasszikus stílus kedvelőit, míg a Sormani az élhető kortárs dizájn bútorok kényelmével és egyedi stílusával teszi trendivé a minimál stílusú otthonokat.

galimberti_nino_logo
sormani_logo

BURKOLATOK

A lakóterekben a burkolatok azok a fundamentális szereppel bíró elemek, melyek a legelső és elengedhetetlen alapot biztosítják a megálmodott enteriőr stílus kialakításához. Bemutatjuk az olasz ITALGRANITI burkolatokat, melyek az egyik legszélesebb kínálatot tárják elénk felület-, minta-, szín-, és méretválasztékban a külső és belső terek burkolásához. Másik képviselt márkánk a WOW, mely meglepő, forma- és hagyománybontó falburkolatokat kínálnak az igazán különleges megoldásokra vágyóknak.

italgraniti_logo
wow_logo

LAKÁSTEXTIL ÉS TAPÉTA

A spanyol Alhambra gyár által készített függöny, dekor és kárpittextíliák ma már referencia értékkel bírnak az egész világban mind a belsőépítészetben, lakberendezésben tevékenykedő szakma, mind pedig a minőségi és egyedi lakókörnyezetet igénylő vásárlók számára. Betekintve a kollekciókba egy lenyűgöző textil-univerzum tárul fel, textúrák, színek, fények és motívumok végeláthatatlan variációiból.

Tim Wilman angol dizájner és lelkes csapata által tervezett kiváló minőségű luxus tapéta kollekciók lenyűgöző választékot kínálnak inspiráló terek létrehozásához. A tervezők határtalan kreativitásáról árulkodik, hogy a kollekciókban egyaránt megtalálhatók a finom, hagyományos kézműves motívumok és a formabontó kortárs irányzatok, sőt ezek meglepően természetes eklektikája is.