ÁLTALÁNOS MŰKÖDÉSI, ÉS FELHASZNÁLÁSI SZABÁLYZAT

A https:// asterpremiumkonyha.hu (továbbiakban Weboldal) weboldal használatával, a weboldalra történő regisztrációval a weboldal látogatója elfogadja a jelen Altalános működési szabályzatot.

1. WEBOLDAL TULAJDONOS, ÜZEMELTETŐ

A https:// asterpremiumkonyha.hu weboldal kizárólagos tulajdonosa és üzemeltetője a Aster Prémium Konyhabútorgyár Korlátolt Felelősségű Társaság (Cégjegyzékszám: 01-09-372179, Adószám: 28747390-2-42, Székhely:1155 Budapest, Kolozsvár utca 15. A. lház.), továbbiakban Társaság

2. WEBOLDAL JOGVÉDELEM

A https:// asterpremiumkonyha.hu weboldal szerzői jogvédelem alá tartozik, a weboldalon található mindenkori tartalom részben vagy egészben történő bármilyen haszonszerzés céljából létrejövő felhasználásának, a weboldal módosításának, reprodukálásának, terjesztésének, tárolásának és átruházásának joga kizárólagosan csak a Társaságot illeti meg.

3. ADATKEZELÉS

Társaság betartja a Weboldal látogatói felhasználóinak (továbbiakban Felhasználók) személyes adatainak kezelésére vonatkozó érvényes jogszabályokat, ennek megfelelően a Társaság rendelkezik Adatvédelmi szabályzattal, mely a Weboldalon minden Felhasználó számára elérhető.

4. A WEBOLDAL RENDELTETÉSE

A Weboldal célja a Tulajdonos által működtetett kiskereskedelmi üzleteiben megvásárolható termékek elektronikus formában történő bemutatása. A Weboldalon keresztül nem lehetséges a Felhasználó által kiválasztott termék megvásárlása. A Felhasználó csak információt és árajánlatot kérhet a weboldalon keresztül az általa kiválasztott termékekre.

5. A WEBOLDAL FUNKCIÓINAK HASZNÁLATI LEHETŐSÉGEI A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

A Felhasználó regisztráció nélkül, korlátlanul használhatja a Weboldal által felhasználóknak felkínált „blog” „kapcsolat” és „letöltés” funkciókat.

A „kapcsolat” funkció használatakor a rendszer automatikusan továbbítja a Társaság alkalmazottaihoz a Felhasználó által megfogalmazott tartalmat. A Társaság alkalmazottai a Felhasználó által megadott elérhetőségek valamelyikén felveszik a kapcsolatot a Felhasználóval.

A Felhasználó által indított kapcsolatfelvétel a Társaság részére nem minősül megrendelésnek és nem jelent teljesítési kötelezettséget a Társaság számára.

Konyhabútor, fürdőszobabútor esetében a Társaság kizárólag Felhasználóval folytatott egyeztetést és az alapján a Társaság által elkészített tervek elfogadását követően ad ki árajánlatot a Felhasználó számára, melyet a Társaság a Felhasználó által megadott e-mail címre küld el. Az árajánlat minden esetben tartalmazza a lehetséges szállításai határidőket és fizetési kondíciókat is. Az előzetes tervek elkészítését megelőzően a szükséges mintadarabok a Társaság bemutatótermében tekinthetőek meg.

Érvényes megrendelés akkor jön létre, ha a Felhasználó írásban elfogadja az árajánlatot és teljesíti az árajánlatban megfogalmazott fizetési feltételeket. A Weboldalon keresztül történő fizetés nem lehetséges.

6. FELELŐSSÉGVÁLLALÁS A TARTALOMÉRT

A Weboldalon bemutatott termékek színhelyességéért, a termékadatok pontatlanságáért és az elérhetőségért a Társaság nem tud felelősséget vállalni. Ezekről a Felhasználó személyesen tájékozódhat a Társaság kiskereskedelmi üzleteiben, illetve a Weboldalon megadott kapcsolattartási e-mail címen, telefonszámon. A Weboldalon szereplő termékek nem mutatják be a Társaság kiskereskedelmi üzleteinek teljes termékválasztákát.

7. SEGÍTSÉG NYÚJTÁS

Felhasználó segítséget kérhet a Weboldal funkcióinak használatához a Weboldalon megadott kapcsolati e-mail címen és telefonszámon.