ASTER KONYHABÚTOROK

Dizájn, funkcionalitás és minőség az élmény szolgálatában

Az ASTER saját gyárral rendelkezik Olaszországban, a márka kínálatában 12 különböző stílusú konyhabútor kollekciót találhatunk a klasszikustól a minimálig. A gyár az egyedi tervek alapján, az ott meghatározott méretben és anyagokból gyártja le az elemeket a kiválasztott kollekcióból, melyeket a Magyarországra történő szállítást követően szakembereink állítanak össze az adott helyszínen az ügyfeleink által megálmodott és tervezőink által megalkotott enteriőrnek megfelelően.

Az ASTER márka prémium jellege nem csak a dizájnban és a kollekció választékban mutatkozik meg. Kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozik, legyen szó fáról,üvegről vagy vasalatokról. Különlegessége a merész és szokatlan anyagpárosítás, így a konyabútorokon akár igényesen kidolgozott bőr és fém dekorációs elemekkel is találkozhatunk. A minőségiránti elkötelezettséget a szakavatatlan szem számára is elárulja a bútorok belsőjének a lenyűgöző, legapróbb részletekig terjedő kidolgozottsága. Mindezek mellett hatalmas szín és struktúra választékot találunk számtalan különlegességgel, mind a külső felületek, mind a belső felhasználású anyagok tekintetében.

Az ASTER konyhák funkcionális szempontból is meglepő elemeket kínálnak, melyek mindegyike a tökéletes kényelmet és eleganciát szolgálja. Legyen szó a mindennapok családi étkezéseiről vagy a kivételes napok baráti társaságainak kiszolgálásáról, az ASTER konyhák könnyedén teljesítik az elvárásokat így tökéletes teret biztosítanak ahhoz, hogy a főzés kihívás helyett élménnyé váljon.