Luxus fürdőszoba – Wellness élmény otthonában

Az utóbbi néhány évben egyre inkább nő az igény a prémium minőségű fürdőszobai berendezések és bútorok iránt. Egyre többen választják maguknak, bármely társadalmi osztályból, a wellness élményt otthonra is. Hiszen egy fárasztó nap után mi lehet kényelmesebb, mint igazi luxus körülmények között feltöltődni és regenerálódni. Célunk, hogy prémium minőségű, luxuskörülményeket biztosító fürdőszobáinkkal, kényelmet, jólétet és stílust vigyünk minden fürdőszobába. Szerintünk mindenki megérdelmli, a testi-lelki kényeztetés legmagasabb szintű minőségi élményét, amelyet csak egy luxus fürdőszoba tud kínálni. Az általunk forgalmazott luxus fürdőszoba bútorok speciális, magas minőségű, időálló technológiával készülnek, hogy vásárlóink sokáig élvezhessék a termékeink nyújtotta kényeztetést.

Egyedi stílus, prémium minőség

Az általunk forgalmazott spanyol szenvedéllyel átitatott Embassy márka,- amely piacvezető a luxus fürdőszoba bútorok területén,- minőségi kollekcióiban, egyaránt megtalálhatók a kisebb lakásokhoz megalkotott komplex megoldások és az elegáns otthonok hatalmas, fényűző tereihez méltó kreációk is. Stílusukban a kollekciók összetéveszthetetlenül egyedi vonalat képviselnek, mégis minden apró részlet rajtuk a kifinomult eleganciát, a legmagasabb minőséget sugározza. Bármelyik luxus fürdőszoba kollekciót is nézzük, mindegyiknek van egy különleges eleganciája, amellyel emeli a tér atmoszféráját, és energetikáját, hogy már az első találkozás maradandó legyen. Luxus fürdőszoba kollekcióinkban ötvöződik a minőség, és a funkcionalitás. Éppen ezért, mint minden más funkció, praktikusan van megoldva a tárolás is, fürdőszobáinkban egyetlen pici szegmens sem marad kihasználatlanul. A luxus fürdőszoba kollekció minden darabja színvilágában letisztult, elegáns, magas minőségű design termék. Minden egyes darab megtervezéséhez, megadtuk magunknak az időt, és a kellő inspirációt, hogy vásárlóinknak a legjobbat tudjuk nyújtani.

Tervezéstől a kivitelezésig

Célunk, hogy lakberendezés területén is, a legmagasabb minőséget biztosíthassuk, vásárlóinknak, hogy megmutassuk, hogy egy luxus fürdőszoba valóban több lehet, pusztán tisztálkodó helyiségnél. Mindenkivel meg szeretnénk láttatni, hogy ma már egy fürdőszoba lehet egyre inkább egyedi, minden igényt kielégítő, a mai kornak megfelelő, de mégis időtálló, prémium minőségű, luxuskategóriás. Kollekcióink mindegyike számtalan megoldást kínál az igazán elegáns, egyedi és luxus fürdőszoba összeállításához. Munkatársaink hosszú évek szakértelmével, és tapasztalatával segítenek megtalálni mindenkinek a leginkább megfelelő fürdőszobai enteriőrt. Lehet hagyományos, modern, vagy minimalista, prémium fürdőszoba bútoraink között mindegyik megtalálható. Ha azonban van egy ötlet, egy vágy, egy álom, azt is örömmel megvalósítjuk, hiszen szenvedélyünk a töltődést adó, megnyugtató, lélekben is megtisztító, luxus fürdőszobák létrehozása.

Könnyű használhatóság

Kiváló minőségű alapanyagokból készült luxus szépészeti bútoraink rendkívül könnyen kezelhetők, egyszerűen tisztán tarthatók, és sokáig megőrzik, újkori megjelenésüket, vagy más szóval, nehezen kopnak, masszívak, tartósak. A színek összeállítása, minden luxus fürdőszoba kollekciónkban, inkább paszteles, visszafogottabb, amely soha nem hivalkodó, de mégsem lehet figyelmen kívül hagyni. Az ízléses megjelenésű luxus fürdőszoba, amelyet kínálunk, mindenki számára tökéletesen megfelelőek a teljes körű wellness élmény, otthoni, akár mindennapi megtapasztalására. Az ellazulás, a stressz elengedése hozzájárul az egészség hosszú távú megőrzéséhez is. Bemutatótermünkben minden luxus fürdőszoba kollekciónk megtekinthető.