Luxus konyhák a családok kedvére

Cégünk már 25 éve valósítja meg a háziasszonyok titkos vágyát a luxus konyha berendezések területén, itthon és külföldön. Az Aster prémium konyhák kizárólagos magyarországi képviselője vagyunk, mely egy nagy múltú olasz prémium konyhabútor márka. Sok-sok év tapasztalatából tudjuk, hogy a család lelke a konyha. A közös étkezések, hatalmas kohéziós erőt képviselnek. Egy tányér étel mellett el lehet simítani a nézeteltéréseket, ki lehet beszélni fájdalmas tapasztalatokat, kicserélni ötleteket, nevetni, eszmét cserélni, egyszóval mindent, ami igazán fontos az életben. Ahogy az ételnél sem mindegy a tálalás, úgy a konyhánál sem mindegy, hogy milyen az atmoszférája a helynek, milyen körülmények között készül az étel. Ezért misszióként köteleződtünk el, már több mint két évtizede a prémium minőségű luxus konyha gyártása mellett, a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Luxus konyha – Az ötlettől a kivitelezésig

Prémium konyhabútor gyárunk, több cégből áll, jelen vagyunk az építészet, belsőépítészet, és lakberendezés területén is, hogy a legmagasabb minőséget biztosíthassuk, bármelyik háziasszonynak, és főzni szerető férfinak, aki egyedi, minden igényt kielégítő, a mai kornak megfelelő, de mégis időtálló konyhát szeretne. 12 különböző stílusú luxus konyha kollekciónk mindegyike számtalan megoldást kínál az igazán elegáns, egyedi és prémium minőségű konyha összeállításához. Munkatársaink hosszú évek szakértelmével, és tapasztalatával segítenek megtalálni mindenkinek a leginkább megfelelő konyhai enteriőrt. Lehet hagyományos, modern, vagy minimalista, prémium konyhabútoraink között mindegyik megtalálható. Ami nem, azt konyhabútor gyárunkban megvalósítjuk.

Komplex szolgáltatást nyújtunk

A forgalmazás mellett, prémium konyhabútorokat gyártó üzemünkben, a mi kezünkben van az összes részfeladat ahhoz, hogy valóban prémium minőségű konyhabútorokkal tudjunk szolgálni ügyfeleinknek, akik aztán örömüket lelik a luxus konyha mindennapi használatában. A tervezés is a mi feladtunk, így egyedi igényeket is kielégítünk, hiszen a vágyak, álmok mellett számtalan dolog befolyásolhatja a végeredményt. Ilyenek a helyi adottságok, például a terület nagysága, fekvése. Minden részletet figyelembe véve dolgozunk, hogy a kivitelezés során, a legmagasabb luxust, az egyedi eleganciát biztosíthassuk megrendelőinknek.

Az igényesség és az inspiráció keveréke

Küldetésünknek tekintjük, hogy igényes, megnyugtató, mégis inspiráló környezetet teremtsünk a luxus konyha minden szegletében, amely ötvözi az egyéniség és funkció egyedi keverékét, prémium minőségben. Hisszük, hogy csak abban az esetben tudjuk elérni, hogy minden megrendelőnk maximálisan megtalálja a luxus felemelő érzését a konyhájában, és hosszú távon elégedett legyen prémium konyhabútorainkkal, ha egyetlen apró részletre sem sajnáljuk az időt, és az energiát. Ezért mi minden részfeladatot, egyformán fontosként kezelünk. A tervezéstől a kivitelezésig, komplex szolgáltatást kínálunk, beleértve a konyhai nagygépek kínálatát, a gyártók előválogatását és végül a gépek beszerelését is. Bemutatótermünkben megtekinthető a 12 különböző luxus konyha kollekciónk mindegyike, de szívesen segítünk az egyéni igények feltérképezésében és megvalósításában is.